Belgisch Wit-Blauw, rasecht en puur

genieten

Je ziet ze al van ver staan, onze bonkige krachtbeesten. Prachtig gespierd en toch ongelooflijk elegant. Ik ben elke dag voor hen in de weer zodat ze zonder stress kunnen opgroeien. Het is voor mij de garantie dat jullie op een gezonde manier van het lekkerste stukje vlees kunnen genieten.

Salers natuurrund, bijzonder

(ge)wild

Dit unieke ras afkomstig uit de Auvergne leeft zich dagelijks uit op mijn natuurweide. Met hun imposante hoorns en hun krullende vacht stralen ze een innemende kracht uit. En dat vertaalt zich in een evenzeer intense en krachtige smaak. Dit is vlees voor de echte liefhebber. De culinaire top.

Varkensvlees De Heerlijkheid

Boerderij De Heerlijkheid kweekt zelf hun varkens op een traditionele manier. Dit wil zeggen dat ze geen soja maar enkel granen en erwten als voeder krijgen. Ook laat Bart de varkens op zonnige dagen buiten zodat ze met de nodige zorg kunnen groeien. Hun varkens zitten op stro in zeer ruime hokken.

De mest van de varkens wordt verdeeld op de akkers waar vruchten op geteeld worden. Deze dienen dan terug als voeder. Zo hebben we een perfect gesloten kring.

Pompoenen: een (h)eerlijk lokaal

product

Vanaf september zijn ze er weer: de pompoenen!

Met de jaren zijn ze één van de populairste groenten van het najaar geworden. Wij stel met trots onze Orange Summer pompoenen van eigen kweek voor. Een soort die opvalt door de feloranje kleur én door de (h)eerlijke smaak.

Aardappelen: van het veld op je bord

Een vers patatje? Wij voorziet voor elk wat wils!

De vastkokende Charlotte aardappelen die we hier kweken op onze velden in Diksmuide hebben een uiterst verfijnde smaak. Ook onze bloemige Amora frietaardappelen kweken we hier met veel zorg in het hart van West-Vlaanderen.

Recht van het veld in jouw bord: puur natuur en smaakvol.