Belgisch Wit-Blauw, rasecht en puur genieten

Je ziet ze al van ver staan, onze bonkige krachtbeesten. Prachtig gespierd en toch ongelooflijk elegant. Ik ben elke dag voor hen in de weer zodat ze zonder stress kunnen opgroeien. Het is voor mij de garantie dat jullie op een gezonde manier van het lekkerste stukje vlees kunnen genieten.

Salers natuurrund,
bijzonder (ge)wild

Dit unieke ras afkomstig uit de Auvergne leeft zich dagelijks uit op mijn natuurweide. Met hun imposante hoorns en hun krullende vacht stralen ze een innemende kracht uit. En dat vertaalt zich in een evenzeer intense en krachtige smaak. Dit is vlees voor de echte liefhebber. De culinaire top.

Varkensvlees
De Heerlijkheid

Boerderij De Heerlijkheid kweekt zelf hun varkens op een traditionele manier. Dit wil zeggen dat ze geen soja maar enkel granen en erwten als voeder krijgen. Ook laat Bart de varkens op zonnige dagen buiten zodat ze met de nodige zorg kunnen groeien. Hun varkens zitten op stro in zeer ruime hokken.

De mest van de varkens wordt verdeeld op de akkers waar vruchten op geteeld worden. Deze dienen dan terug als voeder. Zo hebben we een perfect gesloten kring.

Pompoenen:
een (h)eerlijk lokaal product

Vanaf september zijn ze er weer: de pompoenen!

Met de jaren zijn ze één van de populairste groenten van het najaar geworden. Wij stel met trots onze Orange Summer pompoenen van eigen kweek voor. Een soort die opvalt door de feloranje kleur én door de (h)eerlijke smaak.

Aardappelen:
van het veld op je bord

Een vers patatje? Boer Nicholas voorziet voor elk wat wils!

De vastkokende Nicola aardappelen die hij kweek in de polders hebben een uiterst verfijnde smaak. Ook zijn bloemige Bintje frietaardappelen kweekt hij hier met veel zorg in het hart van West-Vlaanderen.

Recht van het veld in jouw bord: puur natuur en smaakvol.

(H)eerlijke pasta met de eitjes van boer Olivier

De nieuwe kippen die bij ons in de mobiele kippenstal komen wonen leggen de eerste maand enkel kleine eitjes. Niet ideaal voor de reguliere verkoop, maar wel even lekker als onze andere eitjes en dus perfect geschikt om er (h)eerlijke, smaakvolle pasta mee te prepareren.

Deze pasta op basis van eieren geeft een meer voldaan gevoel dan de reguliere pasta. Bovendien neemt ze de saus beter op waardoor elk pastagerecht een nog rijkere smaak krijgt.